Irish Poker Boards
Register Arcade FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Go Back   Irish Poker Boards > Community, Tech, and Feedback > Bugs, Suggestions and Queries
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-07-11, 11:55   #61
Keane
Martingale Enthusiast
 
Keane's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Under the sea
Posts: 12,172
Send a message via MSN to Keane
I'll try firefox for a while.
__________________
GAA Live Scores
Keane is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 12:10   #62
Keane
Martingale Enthusiast
 
Keane's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Under the sea
Posts: 12,172
Send a message via MSN to Keane
It hasn't happened on Firefox yet while it's still happening with Chrome.

Clear the cache or something on Chrome?
__________________
GAA Live Scores
Keane is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 12:15   #63
Frossach
Member
 
Frossach's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,398
Quote:
Originally Posted by 5starpool View Post
Is anyone else getting that? Hasn't happened me. Have you tried a different browser?
its all good here, and its ok on the macbook as well
Frossach is offline   Reply With Quote
Thanks From:
Old 07-07-11, 12:38   #64
tylerdurden94
Ad-Min-Is-Trator Yo!
 
tylerdurden94's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Dillon - Texas
Posts: 21,210
Quote:
Originally Posted by 5starpool View Post
Is anyone else getting that? Hasn't happened me. Have you tried a different browser?
Been using Chrome on both my desktop and Macbook and so far so good not problems for me.
__________________
"you raise, i kill you" El Tren :{)

tylerdurden94 is offline   Reply With Quote
Thanks From:
Old 07-07-11, 12:39   #65
Keane
Martingale Enthusiast
 
Keane's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Under the sea
Posts: 12,172
Send a message via MSN to Keane
It's looking like it's only happening at work, and only on Chrome for me.
__________________
GAA Live Scores
Keane is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 13:18   #66
TheDrunkenOne
Member
 
TheDrunkenOne's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 4,240
Quote:
Originally Posted by 5starpool View Post
Is anyone else getting that? Hasn't happened me. Have you tried a different browser?
On Firefox with BT and never a problem ..so far
TheDrunkenOne is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 13:51   #67
5starpool
Administrator
 
5starpool's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14,483
Quote:
Originally Posted by Keane View Post
It's looking like it's only happening at work, and only on Chrome for me.
Annoying that it's happening anywhere, but it does seem to be specific to you there. Apart from the usual cache or reinstall suggestions, I have nothing to contribute at this point.
__________________
5starpool is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 13:53   #68
TM2204
Member
 
TM2204's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Wicklow
Posts: 894
Site working flawlessly for me with zero issues. I tether mobile over Three.


TM2204 is offline   Reply With Quote
Thanks From:
Old 07-07-11, 13:53   #69
Keane
Martingale Enthusiast
 
Keane's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Under the sea
Posts: 12,172
Send a message via MSN to Keane
Quote:
Originally Posted by 5starpool View Post
Annoying that it's happening anywhere, but it does seem to be specific to you there. Apart from the usual cache or reinstall suggestions, I have nothing to contribute at this point.
Not a bother, it seems like it's gotta be a problem on my end anyway.
__________________
GAA Live Scores
Keane is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 13:57   #70
DeadParrot
Grand High Wizard
 
DeadParrot's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 16,834
__________________
People say I should be more humble
I hope they understand, they don't listen when you mumble

Sign Up for OnePlus 2 here, be the envy of all your friends
DeadParrot is offline   Reply With Quote
Thanks From:
Old 07-07-11, 16:50   #71
greywolf
Member
 
greywolf's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Castlebar
Posts: 1,156
IPB.jpg Hi sorry having trouble loading pic ........I am getting this most of the day, using VF and chrome
greywolf is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 17:13   #72
5starpool
Administrator
 
5starpool's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14,483
Ya, I'm back stuck on the old one as well at home and can't get it to connect to this one.
__________________
5starpool is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 18:19   #73
Icarus152
Not Normal
 
Icarus152's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: What business is it of yours,friendo?
Posts: 10,372
Quote:
Originally Posted by greywolf View Post
Attachment 901 Hi sorry having trouble loading pic ........I am getting this most of the day, using VF and chrome
Yep,this is happening to myself and a few other posters presently,all Vodafone 3G.
__________________
Official Head Marshall of Waterford Gay Pride Festival 2015
Icarus152 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 18:19   #74
DeadParrot
Grand High Wizard
 
DeadParrot's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 16,834
lo ha folks.
Changing to Open DNS is probably the quickest way to resolve this.
I was pretty sure the VF issue had been resolved but anyway...
1) First, open your router’s settings page by opening it’s address (http://192.168.x.x/)

2) Hit “Expert Mode” on the left sidebar or Advanced

3) Confirm that you want to enter expert mode, then click “configure” and then “connection”

4) Scroll down to “Primary DNS Server” and change it to “208.67.222.222″. Change “Secondary DNS server” to “208.67.220.220″.

Hit “Save and Restart Connection” at the bottom of the page, wait a few moments, and complete registration on the OpenDNS site.

That'll do it on most routers. Obv the instructions may vary depending on make
__________________
People say I should be more humble
I hope they understand, they don't listen when you mumble

Sign Up for OnePlus 2 here, be the envy of all your friends
DeadParrot is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 18:21   #75
Icarus152
Not Normal
 
Icarus152's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: What business is it of yours,friendo?
Posts: 10,372
Quote:
Originally Posted by DeadParrot View Post
lo ha folks.
Changing to Open DNS is probably the quickest way to resolve this.
I was pretty sure the VF issue had been resolved but anyway...
1) First, open your router’s settings page by opening it’s address (http://192.168.x.x/)

2) Hit “Expert Mode” on the left sidebar or Advanced

3) Confirm that you want to enter expert mode, then click “configure” and then “connection”

4) Scroll down to “Primary DNS Server” and change it to “208.67.222.222″. Change “Secondary DNS server” to “208.67.220.220″.

Hit “Save and Restart Connection” at the bottom of the page, wait a few moments, and complete registration on the OpenDNS site.

That'll do it on most routers. Obv the instructions may vary depending on make
What about mobiles,DP?
__________________
Official Head Marshall of Waterford Gay Pride Festival 2015
Icarus152 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 18:25   #76
DeadParrot
Grand High Wizard
 
DeadParrot's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 16,834
for 3g dongle users you need to do this in your network settings
Click Start.
Open Control Panel.
Network & internet
View Network status & tasks
Click Network Connections (on Vista machines, this option is found under "network and sharing centre", then "manage network connections" on the left hand side).
Find the Local Area Connection icon.
Right-click on the icon and select Properties.
On the general tab, highlight Internet Protocol (TCP/IP) (if there is an IPV4 and IPV6 option, highlight IPV4).
Click properties on the right hand side of the box.
In the new window, make sure "obtain an IP address automatically" is selected.
In the bottom half of this window, click the "use the following DNS server addresses" option.
Please enter the following DNS addresses into the boxes:
Preferred DNS Server: 208.67.222.222
Alternate DNS Server: 208.67.220.220
Hit Ok.
__________________
People say I should be more humble
I hope they understand, they don't listen when you mumble

Sign Up for OnePlus 2 here, be the envy of all your friends
DeadParrot is offline   Reply With Quote
Thanks From:
Old 07-07-11, 19:24   #77
5starpool
Administrator
 
5starpool's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14,483
Finally got fixed. Hopefully for good now. Ta for the help DP.
__________________
5starpool is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 20:23   #78
Icarus152
Not Normal
 
Icarus152's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: What business is it of yours,friendo?
Posts: 10,372
Quote:
Originally Posted by 5starpool View Post
Finally got fixed. Hopefully for good now. Ta for the help DP.
Dom,it's still not working for Vodafone Mobile users.Lazare is still locked out.
__________________
Official Head Marshall of Waterford Gay Pride Festival 2015
Icarus152 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 20:35   #79
5starpool
Administrator
 
5starpool's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 14,483
Quote:
Originally Posted by Icarus152 View Post
Dom,it's still not working for Vodafone Mobile users.Lazare is still locked out.
Maybe if you google how to change dns settins on your particular phone model it might turn up something? Otherwise, DeadParrot is much better placed to advise.
__________________
5starpool is offline   Reply With Quote
Thanks From:
Old 08-07-11, 17:06   #80
Dice75
Bringing the Mac
 
Dice75's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ranking People
Posts: 10,308
Internal Server Error 404 a few times
Dice75 is offline   Reply With Quote
Reply

  Irish Poker Boards > Community, Tech, and Feedback > Bugs, Suggestions and Queries

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 21:43.